Известие

Collapse
No announcement yet.

Старата любов - 1.5 8v carby

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Старата любов - 1.5 8v carby

. . .
    Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 12:58.
    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
    и делта

малииии и аз искам кръгче с такава..

Comment

оф, айде взимай си я обратно
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

.
        Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 18:39.
        и делта

Comment

колеги имам следното питана , съжелявам за спама алфаа и красавица , забелязах на ния както и на други алфи отпреде до към страната на шофиора има едно реленце в моторния отсек за какво е то точно под капака се пада точно пред серевото и казанчето за спирачна течност

Comment

Ще се сетиш и ти, че 33-та е в пъти по-добра от Пунтото. Взимай си я обратно.
            sigpic
            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
            BMW E30
            BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
              Малко ми остава
              Най-вероятно ще я разменя за фиатчетои без това Алфата им горяла много
              А защо се раздели с нея?(33-ката)

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

. . .
                Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 12:58.
                и делта

Comment

Баща ми купи 155-ца и 33-ката дойде излишна пък и пари трябваха, а и той така прави и до ден днешен.....купува, поправя до последния детайл и продава
                  И аз като него само дето здрава кола не бих продал....така сега Пунтото не ми се дава....
                  Има варианти...зелената Алфа е специална, но щом е Алфа винаги е специалнамисля да купя някой скрап за под 1000лв и да си го стягам пък като ми трябва кола с клима и без проблеми си паля пунтото и заминавам

Крис май същото е намислил само че като му трябва кола ще взима червената пък ще си стяга бялата

33-ката от първия пост само докато се накефя спря да отчита скоростомера, а вентилатора в купето се предаде за 5 минути....за щастие беше само бушон
                  Така е бате, Алфа е
                  Пожелавам ти най-яката 33-ка да имаш

B&B Racing | bb-racingteam.com
                  Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Абе,нямаше ме само няколко дена и пак сте пощуряли.Някой да провери за някоя добра лудница и да хване да ни прибере!

Отговарям и на Зилата:релето е за халогените на предната броня!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Оказа се, че има още две снимки

и делта

Comment

Абе явно те сърби нещо!Що не хванеш да се начешаш!Не те ли мъчи носталгията!?То Пунтото няма да ти избяга.Я се поогледай!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

. . .
                          Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 12:59.
                          и делта

Comment

Мисля да се начеша аз ама с някоя друга...тази ми е прекалено познатаЕдин ден с нея ми стига
                            Начесването ще е с някой тотален скрап!
                            Вариантите са няколко: 33 1-ва или 2-ра серия или старата Делта 1.3 или 1.5
                            Тук вАсгр има една 33-ка мисля че е втора серия,ако искаш да ида да питам дали се продава и колко й търсят.Бяла е на цвят.А и една червена пак 1-ва или 2-ра.Обаче мисля че бялата е 2-ра,а червената е 1-ва серия.

Comment

Абе пунто под път и над път ма 33-ка рядко се среща ама ти си решаваш (аз бих избрал боксера)
                              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Working...
                              X